grad14:37, 11.04.2018Izvor: Radio Kontakt plus

RHMK Trepča donira novac Udruženju roditelja "Podrži me"KOSOVSKA MITROVICA - Kombinat Trepča donirao 1.139 evra bolesnoj deci, članovima Udruženja roditelja “Podrži me” iz Kosovske Mitrovice.

rhmk-trepca-donira-novac-udruzenju-roditelja-podrzi-me

Udruženje roditelja "Podrži me"

Kako navodi u saopštenju predsednica Udruženja roditelja "Podrži me" Ivana Rakić, radnici i sindikat kombinata Trepča nastavljaju humanost prema bolesnoj deci Kosova i Metohije, članovima Udruženja roditelja "Podrži me" iz Kosovske Mitrovice.

"Nakon februarske uplate stigla je i martovska donacija od 1.139 evra na račun Udruženja. Ideju, koja je pokrenuta na humanitarnoj akademiji 12. januara u Zvečanu od gospodina Milorada Arlova predsednika Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji iz Republike Srpske, shvatili su krajnje ozbiljno u kombinatuTrepča, na čelu sa generalnim direktorom Jovanom Dimkićem, i pokazali pravu humanost prema našoj bolesnoj deci. Ova sredstva biće isključivo korišćena za lečenje dece u inostranstvu i skupa lečenja unutar zemlje", navela je u saopštenju Rakić.

Predsednica Udruženja roditelja "Podrži me" pozvala je i ostale da slede primer kombinata Trepče i pomognu  bolesnoj deci i deci sa posebnim potrebama u Udruženju.

 

 


Tagovi: KosovoMitrovica