sport10:17, 06.11.2017Izvor: Radio Kontakt plus

Mitrović: Zadovoljan sam početkom prvenstva (AUDIO)KOSOVSKA MITROVICA- Trener rukometaša Trepče iz Kos. Mitrovice Nebojša Mitrović izjavio je danas gostujući u programu Radija Kontakt plus da je zadovoljan startom svoje ekipe u Prvoj ligi - grupa zapad, gde su u prvih šest kola ostvarili četiri pobede. 

mitrovic-zadovoljan-sam-pocetkom-prvenstva-audio

Foto: Foto: Radio Kontakt plus

Ambicije mene kao trenera i uprave kluba su uvek visoke, svi težimo najboljim rezultatima ali moramo biti realni pre svega zbog činjenice u kojim uslovima treniramo i sa kojim igračkim kadrom raspolažemo, rekao je Mitrović. 

On je istakao da je ekipa veoma mlada, da u Trepči ove sezone nastupaju mladići čiji je prosek godina 19, da se viši rang mogao napasti da je dovedeno nekoliko pojačanja i da pre svega postoje adekvatni uslovi za trening. 

„Iznenađujuće dobro smo krenuli ovaj deo prvenstva, u prvih šest kola zabeležili smo četiri pobede i dva poraza. Očekujem i nadam se da ćemo do kraja polusezone ostvariti još tri pobede,“- istakao je Mitrović. 

On je dodao da ne postoje osnovni uslovi za trening u Mitrovici, podsetivši da su do pre nekoliko dana trenirali u balon sali u Žitkovcu u kojoj je veoma hladno. 

„Izgradnjom hale sportova u Mitrovici, dovođenjem dva tri pojačanja i kada ovi naši igrači postanu iskusniji možemo do višeg ranga,“- navodi trener rukometaša Trepče i ističe da je jedini sponzor ekipi Privremeni organ opštine Kos. Mitrovica.  

Kompletan razgovorom sa Nebojšom Mitrovićem  poslušajte ovde: 

Rukometaši Trepče iz Kos. Mitrovice savladali su u nedelju veče u Gornjem Milanovcu Omladinac rezultatom 24-22 u okviru šestog kola Prve rukometne lige grupa Zapad. 

http://www.radiokontaktplus.org/sport/rukomet-omladinac-gm-trepca-2224/11754
 


Tagovi: MitrovicaSport