11:27, 14.11.2017Izvor: Radio Kontakt Plus

Restrikcije struje na severu KiM po sistemu 4-1 zbog radova u trafostanici ValačDo kraja  ove nedelje zbog  radova u trafostanici Valač, potrošače na severu Kosova i Metohije očekuju povremena  restriktivna isključenja električne energije po sistemu 4-1, kaže za Kontakt Plus glavni dispečer Elektrokosmeta  Sever  Zoran Obradović.

restrikcije-struje-na-severu-kim-po-sistemu-4-1-zbog-radova-u-trafostanici-valac

energetika.net

Što se tiče termina restrikcija narednih dana, Obradović je precizirao da će se sprovoditi  po sistemu 4-1 (4sata pod naponom, jedan sat bez napona) do 18.30h u užoj  gradskoj  zoni.

U toku su radovi na kapitalnom transformatoru koji će najintenzivniji biti danas i sutra, a završetak se očekuje do 17.novembra. 

Obzirom da vremenske prilike ne idu na ruku izvođačima radova, odn. zbog hladnog vremena raste opterećenje  na elektromreži , isključenja  posle 15h mogu biti i po sistemu  4-1,5  odn.sat ipo bez napona.

Iz Elektrokosmeta Sever apleuju na građane  da sarađuju i da dok su na snazi restrikcije  isključe potrošače električne energije, kako po uključenju ne bi došlo do ispadanja sistema i kvarova.

U Zvečanu će se isključenja sprovoditi po sistemu 4-2, takođe do 18.30h, ali raspored zavisi od tamošnjih rukovodilaca u elektrositribuciji.

Restriktivna isključenja električne energije sprovodiće se i u Zubinom Potoku i Leposaviću.


Tagovi: MitrovicaElektrokosmet Sever


Povezane vestiNajčitanije


Najnovije