grad12:53 | 22.01.2023Izvor: Radio Kontakt Plus

Kosovska Mitrovica: Predstave "Dr Feler" i "Rocky III made in Hollywood"Predstave "Dr Feler" i "Rocky III made in Hollywood" u izvođenju Dragana Bože Marjanovića, glumca Leskovačkog pozorišta, biće odigrane u ponedeljak i utorak u Studentskom klubu u Kosovskoj Mitrovici.

kosovska-mitrovica-predstave-dr-feler-i-rocky-iii-made-in-hollywood

Foto: Studentski centar Kosovska Mitrovica

Najpre će u ponedeljak, 23. januara, biti izvedena predstava "Dr Feler" u 20.00 časova.

„Iz poznate pozorišne kuhinje glumca Dragana Bože Marjanovića stiže duhovita monodrama o našim naravima i mentalitetu. Кroz prizmu dr Felera, pratimo svojevrsnu vivisekciju društva na šaljiv i satiričan način. Osvrćući se na razne društvene pojave i anomalije koje otvaraju mnoga pitanja, dr Feler pokušava ne samo da jednostrano daje odgovore već i da prisutnu publiku uključi u rešavanje problema. Uz nezaobilazan i krajnje simpatičan dijalekt juga Srbije i ovoga puta možemo očekivati predstavu u kojoj je publika sastavni deo nje i koja će vas sigurno nasmejati do suza“, navode organizatori.

Potom će u utorak, 24. januara, u 17.00 časova, uslediti komad "Rocky III made in Hollywood".

„Ništa manje ne zaostaju ni međunarodni ukusi, gde će Dragan Božo Marjanović servirati treći deo priče o Rokiju, i sve to začiniti urnebesnom komedijom.“ 

Ulaz je slobodan.

Organizator događaja je Studentski centar “Priština” - Кosovska Mitrovica.

Dragan Božo Marjanović se mitrovičkoj publici predstavio krajem 2021. godine, predstavama Zakasotina i Zakasotina 2.

Podsetimo, predstave "Dr Feler" i "Rocky III made in Hollywood" su prethodno bile zakazane za 16. i 17. januar, ali su tada odložene. 
Tagovi: KulturaMitrovica

Povezane vesti