grad20:49, 28.01.2018Izvor: Radio Kontakt plus

Najvolonteri Mihailo Baščarević i Isidora JovanovićKOSOVSKA MITROVICA- Najvolonteri Sinergije za 2017. godinu su Mihailo Baščarević i Isidora Jovanović, saopšteno je danas iz OEK "Sinergija".  

najvolonteri-mihailo-bascarevic-i-isidora-jovanovic

Foto: OEK Sinergija

Isidora i Mihailo su nesebičnim zalaganjem i trudom učestvovali u stotinama aktivnosti Sinergije, uključujući pozorišne predstave, sportske turnire, obeležavanje važnih svetskih i međunarodnih datuma, i mnoge druge akcije kojih Sinergija na godišnjem nivou organizuje oko 120.

Baščareviću i Isidori Jovanović, uručene su vredne nagrade na događaju kojem su prisustovali brojni mladi, roditelji, predstavnici nevladinih i međunarodnih organizacija.

Kako je saopšteno iz Sinergije, dodeli su i nagrade za drugo, treće i četvrto mesto u kategorijama „Najvolonter“ i „Najvolonterka“, dok su uručili i nagrade za tri najbolje fotografije u okviru njihovog foto-konkursa na temu borbe protiv nasilja održanog tokom 16 dana aktivizma.

Titule najvolontera i najvolonterke Sinergije od 2015. dodeljujemo najzaslužnijim članovima naše omladinske organizacije koje na unutarorganizacijskim izborima izaberu drugi volonteri Sinergije.

Ovogodišnji program vodili su prošlogodišnji dobitnici titula najvolonter i najvolonterka, Ognjen Sikimić i Jovana Stojanović. 

Ova aktivnost Sinergije ima podršku međunarodnih organizacija CARE Balkans i OAK Foundation.

 


Tagovi: MitrovicaNVO