vesti16:33 | 24.09.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

Prezentacija IT Bootcamp škole 26. septembra u „Akvarijusu“U toku je prijava za prvi ciklus onlajn besplatne nastave IT Bootcamp škole za polaznike sa Кosova i Metohije. Prezentacija ove škole, koja se izvodi u strateškoj saradnji sa Fondacijom "Ana i Vlade Divac", održaće se u Privatnom kulturnom centru „Akvarijus“, u Кosovskoj Mitrovici, u subotu 26. septembra 2020. godine u 17 časova.

prezentacija-it-bootcamp-skole-26-septembra-u-akvarijusu

Foto: itbootcamp.rs

IT Bootcamp škola pruža polaznicima sa Кosova i Metohije, od oktobra 2020. godine, priliku da besplatno onlajn pohađaju nastavu i tako steknu nove veštine za poslove budućnosti, ovladavanjem znanja iz odabranih IT oblasti.

Gosti „Akvarijusa“ biće Petar Marković, donator i osnivač škole, Barbara Petrović, direktor škole Beograd i Milena Đorđević, koordinator škole Niš.

Osnovni cilj IT Bootcamp neprofitne škole je da polaznici, koji uspeju da prođu vrlo intenzivne i zahtevne kurseve, steknu najkvalitetniju prekvalifikaciju, najpraktičnije i upotrebljivo znanje i tako pronađu radna mesta u IT sektoru, koji je najbrže rastući sektor, kako u svetu tako i kod nas. 

Osnivači škole su naši uspešni ljudi iz dijaspore koji su ujedno i donatori škole. 

Кandidati koji kroz proces selekcije budu najuspešniji među prijavljenima, biće polaznici kursa Razvoj veb stranica (PHP + WP). 

IT Bootcamp će se prilagoditi novonastaloj situaciji i omogućiti onlajn predavanja. 

Zainteresovani kanidati se mogu informisatii o školi i prijaviti putem sajta: https://www.itbootcamp.rs.
Tagovi: ObrazovanjeMitrovica

Povezane vesti