grad13:36, 18.07.2019Izvor: Radio Kontakt Plus

Promocija IBC-M na gradskom šetalištuPromocija Međunarodnog poslovnog koledža, organizovana je danas na gradskom šetalištu u Severnoj Mitrovici.

promocija-ibc-m-na-gradskom-setalistu

Radio Kontakt Plus

Upis novih studenata je u toku i trajaće do kraja septembra.

„Školovanje počinje prve nedelje oktobra. Očekuje se upis više od 100 brucoša, nismo ograničeni brojem, svi su dobrodošli,“ - poručuje Irma Aljević, studentkinja pomenutog koledža.

Na osnovnim akademskim studijama postoje tri smera - marketing i menadžment, upravljanje javnim uslugama i menadžment u zaštiti životne sredine.

Na pitanje, zašto svršeni srednjoškolci treba da izaberu baš taj fakultet, Aljević kaže da se vode motom “od teorije do prakse”.

„Kod nas je uglavnom sve praksa i uči se baš ono što jeste potrebno. U toku studija moraju da se odrade dve prakse, jer bez toga ne može da se dobije diploma, tako da se mi više fokusiramo na bitne stvari, a ne samo na 'suvoparnu' teoriju,“ - objašnjava Aljević.

Moguće je upisati i master studije na ovom fakultetu, u trajanju od dve godine. Od septembra će se raditi na promociji master studija, pa će se tada nešto više znati o tome.


Tagovi: KosovoMitrovica