grad09:11 | 23.11.2022Izvor: Radio Mitrovica sever

Radio Kosovska Mitrovica proslavlja veliki jubilej – 40 godina postojanjaRadio Kosovska Mitrovica danas obeležava značajan jubilej – 40 godina postojanja i rada.

radio-kosovska-mitrovica-proslavlja-veliki-jubilej-40-godina-postojanja

Foto: Radio Kosovska Mitrovica

Ovaj dan, Radio Kosovska Mitrovica obeležava prilagođenom programskom šemom, kao i prikazivanjem tematski prigodnog filma i uručivanjem povelja i zahvalnica u okviru Svečane akademije, koja će danas u podne biti održana u Mitrovačkom dvoru.

Emitovanje programa, radio je počeo 23. novembra 1982. godine, kao regionalna radio stanica, čiji je osnivač bila opština Kosovska Mitrovica.

Do 1999. godine radio se nalazio u južnom delu grada, da bi potom bio izmešten u Zvečanu, odakle je iz prostorija Doma kulture “Trepča”, emitovao program do povratka u Kosovsku Mitrovicu, 2016. godine. 

Danas se program emituje iz prostorija u Kolašinskoj ulici, koje je ovoj medijskoj kući ustupio Privremeni organ opštine Kosovska Mitrovica.

Povodom ovog velikog jubileja, kolektivu Radio Kosovske Mitrovice, redakcija Radija Kontakt Plus, upućuje najsrdačnije čestitke.
Tagovi: MedijiMitrovicaGodišnjica

Povezane vesti