grad09:24, 08.11.2018Izvor: Radio Kontakt plus

Rakić čestitao Mitrovdan



U ime Srpske liste i svoje lično ime, sveštenstvu Srpske pravoslavne crkve, svim Mitrovčanima i našim gostima, a posebno onima koji danas proslavljaju krsnu slavu čestitam današnji praznik Svetog Dimitrija u želji da ga proslave u ljubavi, zdravlju i blagostanju, poručio je predsednik Srpske liste Goran Rakić. 

rakic-cestitao-mitrovdan

Foto: Radio Kontakt plus

Rakić koji je i gradonačelnik Severne Mitrovice naveo je u čestitki da je "Mitrovica u zadnjih 19 godina grad heroj čiji su građani delima svojim pokazali kako se čuva i brani kućni prag, nadahnuti verom i snagom našeg gradskog zaštitnika Svetog Dimitrija, i kao takav postali smo primer i nadahnuće svim slobodoljubivim ljudima."

"U prethodnoj godini zajedničkim predanim radom uspeli smo da naš grad učinimo boljim i lepšim mestom za život, na radost svih nas. Obećavam da ćemo i u narednoj godini nastaviti istim putem uz snažnu podršku našeg predsednika Vučića i države Srbije." - poručio je Rakić.  

Kosovska Mitrovica danas je lepša nego što je bila juče, a složnim i zajedničkim radom, ona će sutra biti još lepša. Srećna slava Mitrovčani, naveo je Rakić u čestitki. 

 


Tagovi: Goran RakićSrpska lista