grad16:16, 14.05.2018Izvor: Radio Kontakt plus

"Supertata" sutra u MitroviciKOSOVSKA MITROVICA- Omladinsko edukativni klub "Sinergija" treću godinu zaredom sutra u Kosovskoj Mitrovici organizuje konferenciju #Supertata o aktivnom očinstvu i ulozi očeva u odrastanju dece, a sve u okviru Svetskog dana porodice. 

supertata-sutra-u-mitrovici

Foto: Sinergija

Konferencija će, kako je saopšteno iz OEK "Sinergija" biti održana sutra od 11 do 13 časova u sali hotela N1 u Kosovskoj Mitrovici.

Pored niza zanimljivih gostujućih govornika, pozorišnog skeča i interaktivne izložbe, OEK "Sinergija" je spremila i drugi interesantni sadržaj, najavljuju organizatori.

Svetski dan porodice, 15. maj, obeležava se širom sveta od 1993. godine, kada ga je Generalna Skupština Ujedinjenih nacija proglasila Svetskim danom porodice sa ciljem da ohrabri zemlje članice da prepoznaju potrebu za osnaživanjem porodice kao institucije.

Svetski dan porodice obeležiće i Privremeni opštinski organ u Kos. Mitrovici 

Povodom Dana porodice predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić sutra će u 11 sati, obići porodicu Simonović,koja je ostala bez roditeljskog staranja i tom prilikom im uručiti prigodnu pomoć.

 


Tagovi: KosovoMitrovica