vesti14:37, 21.06.2021Izvor: Radio Kontakt Plus

“Teatar iskrenosti” Stefana Simića u Zubinom Potoku, Kosovskoj Mitrovici i GračaniciMladi umetnik iz Paraćina, Stefan Simić, kroz „Teatar iskrenosti“, predstaviće se ove nedelje publici u Zubinom Potoku, Gračanici i Kosovskoj Mitrovici.

teatar-iskrenosti-stefana-simica-u-zubinom-potoku-kosovskoj-mitrovici-i-gracanici

Foto: Facebook/Stefan Simić

On će na specifičan način ovdašnjoj publici predstaviti svoj književni rad.

Najpre će se danas, sa početkom u 16 sati, predstaviti publici u Zubinom Potoku u Velikoj sali Osnovne škole “Jovan Cvijić”.

Potom, sutra, 22. juna, nastupiće u Baru “Dorian Gray” u Gračanici od 19 sati.

Mitrovička publika biće u prilici da se druži sa ovim umetnikom u sredu, 23. juna, u Privatnom kulturnom centru “Akvarijus” od 19 sati i 30 minuta.

Ulaz na sve nastupe je besplatan, dok će deo novca od prodatih knjiga i pića u “Akvarijusu” biti preusmeren za lečenje Magdalene Nedeljković iz Kosovske Mitrovice, koja boluje od tuberozne skleroze.

“Dolazim sa posebnom željom da probudim mnogo šta, ono najlepše, ono što nedostaje”, poručio je Stefan Simić u objavi na Fejsbuku.

Simić već godinama objavljuje svoju poeziju i prozu na internetu, kao i zapise iz svakodnevnog života, impresije.

Svoju prvu knjigu "Pustite nas” objavio je 2012. godine, drugu "Odjeci ljudskog” 2013, treću "Generacijama koje rastu bez poezije”, 2016, “Rekoh… i olakšah dušu” 2019. i “Povratak čoveku” 2020. godine.
Tagovi: KulturaZubin PotokGračanicaHumanitarna pomocMitrovica

Povezane vesti