Oglasi12:42, 14.02.2020Autor: Kontakt Plus radio

NVO AKTIV: Poziv za učešće na sajmu privrede


NVO ,,Aktiv” poziva sve zainteresovane privredne subjekte i individualne proizvođače hrane i pića iz srpske i ostalih nevećinskih zajednica na Kosovu, da se prijave za učešće na sajmu pod nazivom,,Jedinstveno tržište-Kosovo”, koji će se održati tokom maja meseca 2020. godine, u Prištini. Tačan datum i mesto događaja, biće naknadno određeni.

Cilj ove inicijative je da individualnim proizvođačima ili kompanijama kvalitetnih proizvoda za hotelijersku i ugostiteljsku industriju omogući predstavljanje proizvoda na širem tržištu na Kosovu, kao i kontakte sa većim kompanijama/potrošačima kako bi na taj način otvorili mogućnost za povećanje plasmana proizvoda.

Pravo učešća na sajmu imaju privredni subjekti (uključujući i individualne poljoprivredne proizvođače) koji dolaze iz srpske ili drugih nevećinskih zajednica na Kosovu. Prednost prilikom odabira imaće subjekti koji mogu ponuditi svoje proizvode ugostiteljskom sektoru i to:

-    proizvođači bezalkoholnih i alkoholnih pića,
-    proizvođači meda i proizvoda na bazi meda,
-    proizvođači hrane,
-    proizvođači bilo kojih drugih proizvoda pogodnih za ugostitieljski i turistički sektor.

Organizator sajma će svim učesnicima obezbediti prevoz, promotivni prostor i medijsku promociju.

Učešće na sajmu je besplatno.

Svi zainteresovani za učešće na sajmu, mogu nas kontaktirati putem mejl adrese: aleksandar.rapajic@ngoaktiv.org, putem telefona na brojeve: 063 8050423 i 049 232607 ili direktno u prostorijama NVO Aktiv na adresi Kralja Petra I 183/A Kosovska Mitrovica, do 29. februara 2020. godine.

Ovaj projekat je podržan od strane SlovakiAid-a i Slovačke agencije za međunarodni razvoj i saradnju.