sport09:21, 27.05.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

Fudbalski savez Kosova i Metohije dobio nove prostorijeZaposleni u Fudbalskom savezu Kosova i Metohije (FSKiM) uselili su se u nove poslovne prostorije, koje se nalaze u Nemanjinoj ulici u Kosovskoj Mitrovici.  

fudbalski-savez-kosova-i-metohije-dobio-nove-prostorije

Foto: Foto: Kosovsko-mitrovački okrug

Ovaj prostor se sastoji od nekoliko opremljenih kancelarija smeštenih u zgradi sa dvorištem i pripadajućim parking prostorom, navedeno je u saopštenju dostavljenom Kontakt Plus radiju iz Kosovsko-mitrovačkog upravnog okruga.

“Nesebičnim angažovanjem državnih institucija i načelnika okruga Slavka Simića, višegodišnji problem našeg saveza konačno je rešen. Ovaj objekat u potpunosti zadovoljava naše potrebe i veoma smo zahvalni što nam je stavljen na raspolaganje”, kazao je Igor Uljarević, predsednik FSKiM.

Načelnik Okruga Slavko Simić, uručio je ključeve ovog poslovnog objekta Igoru Uljareviću i tom prilikom poželeo Fudbalskom savezu Kosova i Metohije uspešan rad i sportske rezultate.  

On je naglasio da će državne institucije Republike Srbije i ubuduće pokušavati da reše najvažnije probleme građana, ali i srpskih institucija na Kosovu i Metohiji.
 


Tagovi: Fudbal