vesti19:24, 05.12.2018Izvor: KoSSev

Haradinaj gost u kući srpske porodice u PlemetiniU jeku podignutih tenzija između Beograda i Prištine koje su nastale i između ostalog zato što je njegova vlada podigla carinske dažbine na srpske i bosanskohercegovačke proizvode na 100 odsto, kosovski premijer Ramuš Haradinaj posetio je danas srpsku porodicu u Plemetini. O tome je sa svoje Fejsbuk stranice podelio utiske.

haradinaj-gost-u-kuci-srpske-porodice-u-plemetini

Foto: Foto: Facebook

„Danas sam bio gost u kući Slaviše Jakovljevića u Plemetini, Obiliću i uverio sam ih da ćemo ih uvek podržavati, biti blizu i brinuti se za njihovo blagostanje“, naveo je kosovski premijer.

Kako je naveo dobio je potvrdu od njih „da je kosovska institucionalna posvećenost direktno uticala na poboljšanje života svih,“ i da je „Kosovo naš zajednički dom“.

Naglasio je da mere koje je vlada preduzela neće pogoditi nijednu zajednicu, „štaviše, one su u službi zaštite našeg prava na bolji život“, stoji u objavi kosovskog premijera.

„Institucionalnu posvećenost nismo pokazali samo danas i samo u ovoj opštini. Naš rad i posvećenost biće nastavljeni u svakom delu Kosova i za svakog građanina, bez obzira na etničko poreklo i veroispovest“, napisao je Haradinaj.

Prema njemu, „Kosovo je dokazalo koegzistenciju multietničnosti“.


Tagovi: Ramuš Haradinaj Srbi

Najnovije

21:03, 05.05.2019


Rezultati Uživo

livescore