sport08:15, 18.06.2019Izvor: Radio Kontakt plus

Ozvaničena saradnja Rudara i Š.F. "28. Jun" iz GračaniceF.K. Rudar iz Severne Mitrovice, potpisivanjem zajedničkog memoranduma, ozvaničio je saradnju sa Školom fudbala "28. Jun" iz Gračanice.

ozvanicena-saradnja-rudara-i-sf-28-jun-iz-gracanice

Foto: Foto: F.K. Rudar

U saopštenju iz Rudara navode da sa Š.F. "28. Jun" imaju već duže vreme uspešnu saradnju i da je ovo prvi put da neka ekipa sa centralnog Kosova potpisuje Memorandum o saradnji sa ekipom sa severa Kosova.

"Od sada zajedno ćemo biti učesnici mnogobrojnih turnira širom Srbije. Ova dva kluba će sarađivati što se tiče i starijih dečaka, kojima će se omogućti da napreduju kroz kvalitetan rad i takmičenja u ligi petlića, pionira i kadeta," - navodi se u saopštenju.

Iz Rudara podsećaju da njihov klub broji preko 200 članova, a da ŠF "28. Jun" iz Gračanice u svom pogonu ima preko 150 članova.

"Možemo ponosno da kažemo da su ova dva kluba najbrojnija na celom KiM. Jedan klub vredi onoliko koliko ima prijatelja, a naši klubovi očigledno da ih imaju jako puno! Samo dobar i kvalitetan rad donosi isto takve rezultate! ZAJEDNO SMO JAČI!," - navodi se na kraju saopštenja dostavljenog Radiju Kontakt plus. 


Tagovi: