sport13:15, 28.06.2019Izvor: RTV Kim

Rukovodstvo OK “Vidovdan” podnelo ostavkuRukovodstvo ženskog odbojkaškog klupa “Vidovdan” Donja Gušterica iz Gračanice podnelo je neopozivu ostavku.

rukovodstvo-ok-vidovdan-podnelo-ostavku

Foto: Foto: Kim

Rukovodstvo je ostavke podnelo juče kada je održana godišnja Skupština kluba na kojoj je usvojen godišnji izveštaj o radu.

“Nova izborna Skupština kluba je zakazana za ponedeljak 2. septembar. Vođenje tehničkih poslova kluba će do tog datuma, u svojstvu vršioca dužnosti direktora, preuzeti Ivan Šubarić, dosadašnji director”, navodi se u saopštenju.

Iz ženskog odbojkaškog kluba takođe obaveštavaju meštane da će se VI Međunarodni vidovdanski turnir u odbojci za devojčice, koji je prethodno otkazan, ipak održati sutra od 13 sati u novoj sportskoj hali u Lapljem Selu.

“Turnir se, iako u minimalnom obliku i bez ikakve institucionalne porške, održava uz pomoć naših velikih sportskih prijatelja, ekipa OК ‘Janta-volej’ iz Skoplja, OК ‘Radan’ iz Lebana i OК ‘Sokolica’ iz Zvečana, koje će poslati svoje timove i time nam pomoći da i pored svih nedaća održimo naš turnir”.

Ovim putem sada već bivše rukovodstvo kluba poziva meštane da sutra dođu u sportsku halu u Lapljem Selu i aplauzima porže gošće i odbojkašice OК „Vidovdana“.


Tagovi: Mitrovica