sport12:51, 05.01.2019Izvor: Radio Kontakt Plus

Srebro mališana FK Rudar sija kao zlatoMališani F.K. “Rudar“ (2009. i 2010. godište) iz Kosovske Mitrovice osvojili su drugo mesto na novogodišnjem fudbalskom turniru u Kragujevcu. U finalu su poraženi od  FK Olimp iz Kragujevca 1-3,  iako je na semaforu dugo stajalo 1-1. Golman F.K. “Rudar” Nikola Ilić proglašen je za najboljeg golmana turnira.

 

srebro-malisana-fk-rudar-sija-kao-zlato

Foto: FK Rudar K.Mitrovica ( FB stranica)

„Dobar početak utakmice smo krunisali prelepim pogotkom, da bi nam protivnici poravnali rezultat zbog našeg pada koncentracije. Videlo se to i na samom terenu da je umor učinio svoje i nije nam dozvolio da budemo pravi do samog kraja. To su domaćini znali lepo da iskoriste i odmah su uvećali rezultat, da bi kasnije još jednom overili pobedu i postavili konačnih 3-1“ – navodi trener mališana Jasmin Idrizović.

Idrizović je ponosan na male fudbalere, koji su, ističe, dali maksimum na terenu.

„Čestitamo ekipi F.K. Olimp na zasluženo osvojenom turniru.  Ponosni smo na naše male fudbalere koji su dali svoj maksimum i zasluženo zauzeli 2.mesto. Svi su bili sjajni” – istakao je Idrizović. 

Golman Rudara Nikola Ilić poneo je titulu najboljeg golmana turnira. 

„Naši mališani nisu mogli dobiti lepši poklon za Novu godinu od ovoga. U naš grad vraćaju se sa peharom u ruci i medaljama oko vrata.  Ovu godinu zatvaramo na najbolji mogući način, na veliko zadovoljstvo svih u klubu. Dugujemo zahvalnost i našim divnim roditeljima i sugrađanima koji su uvek uz nas i svuda“ - naglasio je Idrizović. 

Zahvalivši se organizatoru turnira Vladimiru Nikoliću na odličnom dočeku, Idrizović je izrazio nadu u buduću saradnju.


 


Tagovi: MitrovicaSport