sport21:48, 30.12.2018Izvor: RTK2

U Lapljem Selu završen prvi novogodišnji turnir u tenisuU organizaciji teniskog kluba „Arena“ danas je u Lapljem Selu nakon mesec dana nadmetanja završen prvi novogodišnji teniski turnir.

u-lapljem-selu-zavrsen-prvi-novogodisnji-turnir-u-tenisu

Foto: Foto: RTK2

Na pomenutom turniru nadmetali su se takmičari u svim starosnim kategorijama - od kadeta  do veterana. Iz kluba „Arena“ koji je zajedno sa Teniskim savezom Kosova organizovao ovaj turnir ističu da su zadovoljni brojem učesnika i da se nadaju da će turnir postati tradicionalan.

"Ono što je posebno značajno jeste da je bilo puno učesnika, bilo je više nego kvalitetnih mečeva.Ono što posebno krasi ovaj turnir jeste da su se izrodila brojna prijateljstva", rekao je Slobodan Petrović iz teniskog kluba „Arena“.

Predsednik teniskog saveza Kosova Mejdi Redžepi je istakao da ovakvi turniri omogućavaju mladim teniserima da igraju i u zimskim uslovima što je izuzetno značajno za njihov razvoj.

„Ovo je prvi put da se jedan turnir održava u ovom delu sezone. Ranije nije bilo uslova za tako nešto. Teniski klub „Arena“ je stvorio izuzetne uslove. U ovakvim uslovima se pruža prilika mladima da igraju i vežbaju tokom zimske sezone“, kazao je Redžepi.

Po završetku finalnog meča u konkurenciji veterana pobednicima u svim kategorijama su uručeni pehari, a za one najmlađe i novogodišnji pokloni.


Tagovi: Sport Laplje Selo