10:52, 14.10.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

ACDC: Konferencija „Promocija uloge Nacionalne kancelarije revizije na Kosovu”NVO Centar za zastupanje demokratske kulture – ACDC, u četvrtak,15. oktobra 2020. godine ogranizuje konferenciju u okviru projekta „Promocija uloge Nacionalne kancelarije revizije na Kosovu”.

acdc-konferencija-promocija-uloge-nacionalne-kancelarije-revizije-na-kosovu

ACDC

Konferencija ima za cilj da informiše građane u vezi objavljenih Izveštaja revizije četiri opštine na severu Kosova, kao i da ih upozna sa radom Nacionalne kancelarije revizije na Kosovu i saradnjom sa opštinama na severu Kosova.

Učesnici konferencije, kako je najavljeno, biće generalni revizor Besnik Osmani, šefica opštinske administracije Severna Mitrovica Adrijana Hodžić, gradonačelnici Zvečana, Zubinog Potoka i Leposavića Vučina Janković, Srđan Vulović i Zoran Todić.

Konferencija će se održati u prostorijama Međunarodnog poslovnog koledža (IBCM) u Severnoj Mitrovici, sa početkom u 11:00 časova.

Ukoliko niste u mogućnosti da lično prisustvujete konferenciji učešće možete uzeti i onlajn putem aplikacije ZOOM na linku: https://us02web.zoom.us/j/82656901959

Projekat „Promocija uloge Nacionalne kancelarije revizije na Kosovu” podržan je od strane ambasade Holandije na Kosovu, kroz program Matra, a sprovode ga BIRN i ACDC.


Tagovi: Sever KosovaNVOMitrovica

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije