13:46, 29.05.2014Izvor: Radio Kontakt Plus

ACDC: Protiv zloupotrebe alkohola u saobraćajuOrganizacija ACDC je u okviru svog projekta “Naša stvar”, na trgu Šumadija u Kosovskoj Mitrovici, danas održala akciju edukacije mladih sa ciljem ukazivanja na zloupotrebu alkohola prilikom učestvovanja u saobraćaju.

acdc:_protiv_zloupotrebe_alkohola_u_saobracaju_

Organizacija ACDC je u okviru svog projekta “Naša stvar”, na trgu Šumadije u Kosovskoj Mitrovici, danas održala akciju edukacije mladih sa ciljem ukazivanja na zloupotrebu alkohola prilikom učestvovanja u saobraćaju.

Menadžer projekta “Naša stvar”, Danijela Tomašević kaže za Radio Kontakt Plus da je cilj akcije ukazivanje mladima na posledice vožnje u alkoholisanom stanju i da su akciju podržali i pripadnici Kosovske policijske službe.

“Danas smo se okupili na trgu kako bi sproveli projekat “Naša stvar”  koji se odnosi na mlade i ponašanje mladih u saobraćaju sa posebnim osvrtom na vožnju u alkoholisanom stanju. Danas nam u ovoj akciji pomaže i policija koja zajedno sa našim volonterima zaustavlja automobile i deli flajere” – kazala je Tomašević.

Ova akcija je bila i humanitarnog karaktera a sav prihod od prodaje majica sa natpisom “Piješ ne voziš. Tačka" je namenjen  ugroženima u poplavama u Srbiji.

Prema rečima Tomaševićeve sutra će se, u okviru projekta “Naša stvar” održati i debata na temu “Kako se mladi ponašaju u saobraćaju”.

“Sutra će se u okviru našeg projekta održati debata na temu “Kako se mladi ponašaju u saobraćaju”, što zapravo predstavlja nastavak našeg projekta namenjenog mladima i njihovog informisanja o posledicama alkohola odnosno vožnje u alkoholisanom stanju” – navodi Tomašević.

Debata će se održati sutra, 30- tog maja, u prostorijama Studentskog resurnog centra, u North City-ju  sa početkom od 13.00h.

Projekat “Naša stvar” sprovodi Organizacija civilnog drustva ACDC (Centar za zastupanje demokratske kulture)  a podržan je od strane CBM-a. 


Tagovi:

Povezane vesti
Najčitanije


16:03, 05.03.2021

22:32, 01.03.2021


Najnovije