17:53, 23.11.2021 Izvor: Radio Kontakt Plus

Alo tvrdi "iskasapljen" učenik na Kosovu"HOROR NA KOSOVU Iskasapljen učenik srednje škole!" - glasi šokantan naslov portala Alo za tekst objavljen 22. novembra i to uz fotografiju iz policijske akcije EULEX-a. Netačno je da se na Kosovu dogodio težak incident na kakav aludira Alo. Štaviše, ovaj portal objavio je potpuno kontradiktoran naslov u odnosu na sadržaj teksta koji je preneo pod pomenutim naslovom. 

alo-tvrdi-iskasapljen-decak-na-kosovu

Foto: Alo/printscreen/KPR

Portal lista Alo objavio je tekst sa naslovom "HOROR NA KOSOVU Iskasapljen učenik srednje škole!”, pozivajući se na vest KoSSev portala.

Već u prvoj rečenici teksta, ispod šokantnog naslova o "hororu" i "kasapljenju", Alo navodi da je maloletnik "na sreću zadobio lakše povrede". 

U vesti portala KoSSev je takođe jasno navedeno da je maloletni učenik zadobio lakše telesne povrede. 

"Učenik N.K. (18 godina), kako navodi policija, nožem je u predelu noge izbo maloletnika L.M. i naneo mu lakše telesne povrede" - piše KoSSev, a prenosi Alo. 

Alo je preneo i citat KoSSev portala u kojem se još jednom podcrtava da se ne radi o ozbiljnim povredama.

"Maloletnik nije životno ugrožen" – stoji u tekstu KoSSeva i portala Alo, u kojima se takođe navodi da je povređeni L.M. upućen na Centar za socijlani rad radi davanja izjave.
Tagovi: Netačno

Povezane vesti


NajčitanijeNajnovije