21:55 | 08.06.2022 Izvor: RTK2

Belošević građanima Osojana: Dajte nam vremena da pokušamo da rešimo problemNezadovoljni građani koji su blokirali rad Privremenog organa opštine Istok u Osojanu 17. dan protestuju. 

belosevic-gradanima-osojana-dajte-nam-vremena-da-pokusamo-da-resimo-probleme

Foto: RTK2

Redakcija RTK2 je predsedniku Privremenog organa pomenute opštine, Kosti Beloševiću, uputila pitanje da prokomentariše nezadovoljstvo okupljenih građana, kao i blokadu zgrade Privremenog organa, kao i šta će preduzeti kako bi ispunio zahteve meštana Osojana, koji traže da se bar po jednom od njihovih članova obezbedi radno mesto, ukazujući na svoj neravnopravni položaj prilikom zapošljavanja.

Odgovor predsednika Privremenog organa opštine Istok Koste Beloševića RTK2 preneo je u celosti: 

"Juče smo ponovo sa predstavnicima Kancelarije za Kosovo i Metohiju razgovarali sa ljudima koji protestuju i zamolio sam ih da nam daju minimum vremena i pokažu strpljene kako bi pokušali da rešimo njihov problem.

Zamolio sam ih da prekinu blokadu opštine, jer nije fer prema drugim ljudima koji treba da završe svoje poslove u opštini.

Obećali su da razumeju situaciju i da će nam dati vremena.

Međutim, jutros su se oglušili o juče postignut dogovor i nastavili blokade.

Mi ćemo nastaviti da razgovaramo sa njima, jer smatramo da samo razgovorom možemo da rešimo probleme.

Mi smo uvek uz naš narod i zajedno ćemo rešavati probleme sa predstavnicima Kancelarije za Kosovo i Metohiju, jer mi verujemo državi Srbiji, Kancelariji za Kosovo i Metohiju i zajedničkim snagama pokušaćemo da rešavamo probleme”.

RTK2

 
Tagovi: IstokKosovoOsojane

Povezane vesti


NajčitanijeNajnovije