13:13, 15.03.2021 Izvor: Radio Kontakt Plus

Bez struje Srbovac i Grabovac, moguće restrikcije u MitroviciUsled kvarova na dalekovodima, trenutno su bez struje delovi Srbovca i Grabovca, kazao je za Radio Kontakt Plus glavni dispečer Elektrodistribucije u Kosovskoj Mitrovici, Zoran Obradović.

bez-struje-srbovac-i-grabovac-otklanjanje-kvarova-do-15h

Radio Kontakt Plus

Obradović je rekao da je problem sa električnom energijom imala i Banjska (opština Zvečan), ali da je u međuvremenu to rešeno.

„Sad rešavamo problem u Srbovcu, jer se 13. marta tu dogodila saobraćajna nesreća, kada je polomljen stub. Ekipa je na licu mesta, radi se i nadamo se da ćemo do 14h i taj problem da rešimo“, dodao je Obradović.

Radnici Elektrodistribucije trenutno rade na otklanjanju kvara i na “Poligonu”. Obradović očekuje da će taj problem biti rešen do 15h.

Dodao je da su posle 15h u Mitrovici moguće polučasovne restrikcije, "dok se ne stabilizuje stanje usled nestanka napona u dužem vremenskom intervalu".

Restikcijama će biti obuhvaćene ulica Kolašinska, ulica Kralja Petra I, deo "Poligona", deo "Mikronaselja" i zgrada “Vampiruša”, kazao je Obradović.
Tagovi: ZvečanElektrična energijaMitrovica

Povezane vesti


NajčitanijeNajnovije