19:28, 02.03.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

Članovi uprave i fudbaleri Partizana u Kosovskoj MitroviciČlanovi uprave i fudbaleri beogradskog Partizana borave danas u Kosovskoj Mitrovici. Oni su nakon sastanka sa predstavnicima lokalne samouprave, fudbalskog Saveza KiM i drugih sportskih radnika, nastavili druženje sa velikim brojem onih kojima su crno-bele boje u srcu, u do poslednjeg mesta ispunjenoj sali Mitrovačkog dvora.

calnovi-uprave-i-fudbaleri-partizana-u-poseti-kosovskoj-mitrovici

Radio Kontakt Plus

Vladimir Vuletić, potpredsednik fudbalskog kluba Partizan, zahvalio se na počastima koje su priređene u njihovu čast i kazao da su došli da pruže podršku srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.

„FK Partizan gaji ljubav prema svom narodu, prema iskri srpstva koju danas vi baštinite, prema svemu onome što je sveto, važno, tradicionalno  i neodvojivo.  Zahvalni smo vama kojima nije ovde lako, jer znamo da je pred zoru najteže i tad je mrak najgušći, ali jutro će ipak promeniti sve! Budimo sigurni u to da samo verom, samo ozbiljnim jedinstvom, slogom i postojanošću branimo danas ne samo Kosmet ovde, nego branimo i Beograd ovde,“ - poručio je Vuletić.

Aleksandar Spirić, predsednik Privremenog opštinskog organa, kazao je da je svaka poseta bilo kog kluba ili pojedinca koji dolazi iz Beograda značajna je za ovdašnji narod.

„Vaša poseta značajna je ovoj deci, koja su naša budućnost i kojoj je neophodna motivacija kako bi opstala ovde. Znamo da je veliki broj mečeva koji su nažalost zbog političkih razloga i stalnih provokacija Prištine bili uskraćeni i sportistima i ovdašnjem narodu. Trudićemo se zajedničkim snagama sa fudbalskim Savezom Kosova i Metohije da u narednom periodu takvih situacija više ne bude,“ - poručio je Spirić.

Uz Vladimira Vuletića, Mitrovicu su danas posetili i Milorad Nikolić, zamenik generalnog direktora FK Partizan, Zoran Rajić i Dragan Trailović, članovi uprave FK Partizan, kao i Bojan Ostojić i Uroš Vitas - prvotimci Partizana.

Nakon svečane ceremonije u Mitrovačkom dvoru, predstavnici beogradskog kluba podelili su poklone najmlađima, a po završetku događaja usledilo je i fotografisanje sa dvojicom fudbalera.Tagovi: PartizanFudbal

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije