14:01, 01.01.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

Čestitke povodom Nove godinePovodom Nove 2020. godine, politički i predstavnici lokalnih samouprava uputili su čestitke građanima širom Kosova.

cestitke-povodom-nove-godine

Wannabe Magazine

Popović: Uspešnija 2020. godina

Predsednik opštine Gračanica, Srđan Popović, čestitao je građanima Novu 2020. godinu, sa željom da budu zdravi, srećni i tolerantni.

„U ime opštine Gračanica i svoje ime, svima želim puno zdravlja, napretka, radosti i lepih trenutaka. U Novoj godini očekujem da nastavimo da radimo na sređivanju infrastrukture, zbrinjavanju porodica, na stvaranju boljih uslova za obrazovanja i lečenje. Budite uvereni da će opština Gračanica uraditi sve što može da živimo bolje“, poručio je Popović u čestitki.

„Očekujem da će Nova 2020. godina biti još uspešnija, kao i da ćemo zajedno nastaviti da gradimo bolju i lepšu opštinu Gračanica“, ističe Popović u novogodišnjoj čestitki.

Hodžić čestitala novogodišnje praznike

Ministarka administracije lokalne samouprave, Adrijana Hodžić, uputila je čestitke povodom novogodišnjih praznika.

 “Svim građanima želim srećnu i uspešnu novu 2020. godinu. Neka vam naredna godina bude ispunjena sa puno zdravlja, sreće, ljubavi, blagostanja i uspeha. Živeli!”, stoji u čestitiki ministarke administracije lokalne samouprave.

Ministarka Živić čestitala Novu godinu

Odlazeća ministarka poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja, Dijana Živić, uputila je  čestitku svim građanima Kosova povodom nastupajuće 2020. godine.

“Neka vam Nova godina donese dobro zdravlje, puno uspeha, radosti i lepih trenutaka. U nadi da nam predstojeća godina bude rodna i plodna, da još više napredujemo, da budemo vredniji, da prepoznamo prave vrednosti, da negujemo i poštujemo našu ljudskost i humanost, solidarnost i toleranciju. Provedite praznične dane u slozi i ljubavi, sa svojim najmilijima”, navela  je Živić.

Spirić: Pokazali smo da rad, istrajnost i odlučnost donose rezultate 

Predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić čestitao je Novu godinu, sa željom da zajedničkim radom i zalaganjem napredujemo na svim poljima, u cilju stvaranja boljih uslova za život. 

“Pokazali smo da rad, istrajnost i odlučnost donose rezultate. Da zajedničkim snagama možemo da istrajemo u očuvanju našeg grada, ali i celog Kosova i Metohije. Uvereni smo da ćemo i u novoj godini zajedno nastaviti da gradimo bolju, snažniju i moderniju Kosovsku Mitrovicu, a isto tako i omogućiti svim porodicama boljitak u svim sferama života. Najvažnije je da hrabro idemo napred, spremni da odgovorimo svim izazovima, sa elanom i željom da zajedno, uz pomoć države Srbije, stvorimo bolji i lepši život svim građanima Kosovske Mitrovice, kao i celog Kosova i Metohije. Neka 2020. godina bude bolja i lepša od prethodne, neka Vam donese puno zdravlja, sreće, ljubavi i želje za napretkom. Krenimo zajedno u nove pobede i očekujmo najbolje, jer onom ko veruje, sve se ostvaruje”, navodi se u čestitki Aleksandra Spirića.

Rakić : Zajedno za napredak i očuvanje mira

Predsednik Srpske liste i gradonačelnik Severne Mitrovice, Goran Rakić, uputio je čestitke povodom novogodišnjih praznika.

“Želim da praznične dane i godinu koja je pred nama provedete u zdravlju, ljubavi i duhovnom blagostanju, da zajednickim snagama nastavimo da radimo i gradimo i ujedinjeni očuvamo mir i stabilnost na ovim prostorima. Srećna Nova 2020. godina!”, stoji u čestitki Rakića.

Slavko Simić čestitao 2020. godinu

Načelnik Kosovskomitrovačkog upravnog okruga, uputio je čestitke građanima povodom Nove 2020. godine.

“U svoje lično ime i u ime Kosovskomitrovačkog upravnog okruga, svim građanima želim mnogo sreće i zdravlja u 2020. godini, da nova godina bude mnogo bolja i uspešnija od prethodne. Nadam se da ćemo uz pomoć i podršku naše države Srbije sačuvati mir, naše institucije i svako srpsko domaćinstvo na Kosovu i Metohiji”, naveo je Simić u čestitki.

Petrović čestitao Novu godinu

Predsednik Samostalne liberalne stranke, Slobodan Petrović, čestitao je svim građanima Kosova Novu godinu, željom da praznike provedu u dobrom raspoloženju, sa svojim najbližima i najdražima.

“Neka vam nova godina donese dobro zdravlje, mnogo ljubavi, uspeha, sreće i nove šanse za napredak na ličnom, porodičnom i profesionalnom planu.  U 2020. godinu zakoračite sa puno entuzijazma, hrabrosti, volje i elana da zajedno stvaramo lepšu i bolju budućnost za sve. Radite na sebi sa verom u sebe, sa verom u druge i u zajednicu! Srećna Nova godina!”, navodi se u čestitiki Slobodana Petrovića. 

Arlov: Novogodišnja čestitka Srbima na Kosovu i Metohiji

Predsednik Odbora Republike Srpske za pomoć Srbima na KiM, Milorad Arlov, čestitao je Novu 2020. godinu srpskom narodu širom KiM.

“Poštovani i dragi srpski narode na Kosovu i Metohiji želim Vam srećnu i uspešnu predstojeću 2020.godinu. Pre svega zdravlje, mir i slobodu vama i vašoj deci na Kosovu i Metohiji. Posebno želim bolesnima, deci i mladim ljudima sa poteškoćama u razvoju, da im 2020. godina donese ozdravljenje i bolje uslove za njihiv težak život. Svim Srbima na Kosovu i Metohiji želim da u novoj godini nestane neizvesnost, više radnih mesta, prosperitet, hrabrost i snagu koju su uvek imali. Posebno slogu i zajedništvo! To vam od srca želi Vaš iskreni prijatelj i cela Republika Srpska!”, navodi se u čestitki Arlova.

Novu 2020. godinu čestitao je i komandant Kfora, italijanski general Mikele Risi.

“Svim ljudima na Kosovu želim novu godinu mira, stabilnosti, tolerancije, sreće i prosperiteta“, navodi se u čestitki komandanta Kfora.


Tagovi: Adrijana HodžićAleksandar SpirićGoran RakićKFOR Slobodan PetrovićMilorad ArlovNova GodinaSlavko SimićDijana ŽivićSrđan Popović

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije