11:54, 07.02.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

Domu zdravlja u Mitrovici donirano 16 laptopovaDomu zdravlja u Kosovskoj Mitrovici donirano je danas 16 laptopova od strane Privremenog opštinskog organa.

domu-zdravlja-u-mitrovici-donirano-16-laptopova

Radio Kontakt Plus

Miljana Nikolić, direktorka Doma zdravlja, zahvalila se na donaciji i pomoći lokalne samouprave toj ustanovi.

„Prošle godine, marta meseca, papirne recepte su zamenili elektronski, tako da je ova donacija za nas od velikog značaja obzirom na to da svi lekari treba da budu opskrbljeni laptopovima, a u cilju kvalitetnijeg rada i pružanja zdravstvenih usluga našim pacijentima. U ime svih zdravstvenih radnika, pacijenata i u svoje lično ime, veliko hvala,“ - kazala je Nikolić.

Aleksandar Spirić, predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica, kaže da je zdravlje građana prioritet i najveća briga lokalne samouprave.

„Veoma važno za zdravstveni sistem je to što smo obezbedili ove laptopove, kroz povezivanje i primenjivanje elektronske kartoteke. Ovo je još jedan pokazatelj da država Srbije na svim nivoima pokušava da olakša život ovdašnjim ljudima i znamo da će ovom donacijom dobrobit svega ovoga videti cela zajednica i narod Kosovske Mitrovice,“ - kazao je Spirić.

Donirani računari poklon su Privremenog opštinskog organa i Kancelarije za Kosovo i Metohiju ovoj zdravstvenoj ustanovi.


Tagovi: Aleksandar Spirić

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije