18:32, 29.09.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

Dve saobraćajne nezgode na putu Leposavić-Mitrovica, jedna osoba povređenaNa magistralnom putu Leposavić-Mitrovica danas je došlo do dve saobraćajne nezgode, gde je u jednoj od njih, jedna osoba povređena, potvrdio je za Radio Kontakt Plus potparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.

dve-saobracajne-nezgode-na-putu-leposavic-mitrovica-jedna-osoba-povredena

Radio Kontakt Plus

Saobraćajna nezgoda sa povredama i materijalnom štetom, dogodila se danas u 14 sati i 30 minuta na magistralnom putu Leposavić-Mitrovica.

Do nezgode je došlo kada je nad vozilom beogradskih registarskih oznaka, kojim je upravljala Srpkinja N. S. (1992), kod mesta Simonida, usled neprilagođene brzine, izgubila kontrolu i sletela s desne strane puta, rekao je Radović i dodao da je povređena transportovana u Zdravstveni centar u Kosovskoj Mitrovici.

Slučaj ide redovnim postupkom, dodao je Radović.

Takođe, jutros oko 8 sati i 30 minuta, došlo je do saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom, u mestu zvanom Bistrički most, u opštini Zvečan.

U ovoj nezgodi je učestvovalo jedno vozilo kraljevačkih registarskih oznaka, kojim je upravljala osumnjičena M. R., takođe srpske nacionalnosti.

„Do saobraćajne nezgode je najverovatnije došlo kada se kretala vozilom iz pravca Leposavića prema Mitrovici, gde prelaskom preko Bistričkog mosta gubi kontrolu nad vozilom, izleće sa desne strane puta, pri čemu udara u saobraćajni znak i nastavlja niz liticu u vodu i utapa se sa vozilom u reku Ibar. Pošto je bilo polomljeno staklo na suvozačevim vratima, ona se izvlači iz vozila i iz vode, i čim je isplivala, videla je da je vozilo potpuno potopoljeno u vodu“, pojašnjava Radović.

Od strane prolaznika, ista je transportovana civilnim vozilom do Zdravstvenog centra na preventivni pregled, gde je tom prilikom utvrđeno da nije zadobila telesne povrede, naveo je Radović.


Tagovi: LeposavićSaobraćajna nesrećaMitrovica

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije