19:34, 15.10.2019Izvor: Kontakt Plus

GI SDP: Od novih vlasti na Kosovu očekujemo da pronađu ubice Olivera IvanovićaGrađanska inicijativa Srbija,demokratija,pravda (GI SDP) pozvala je idere stranaka, koje su pobedile na izborima,a nagovestile da će im prioritet biti borba protiv kriminala i korupcije,da to obećanje ispune i pronađu nalogodavce i procesuiraju ubice Olivera Ivanovića.

gi-sdp-od-novih-vlasti-na-kosovu-ocekujemo-da-pronadu-ubice-olivera-ivanovica

Kontakt Plus

U saopštenju dostavljenom Kontakt Plus radiju, GI SDP podseća da je prošao 21 mesec od kada je ubijen lider te stranke Oliver Ivanović, a da još nema konkretnih rezultata istrage,te da ubice još uvek nisu identifikovane i uhapšene.

"Dvadeset i jedan mesec je prošao od ubistva lidera GI SDP Olivera Ivanovića, a za pravdom da se ubica pronađe i procesuira još uvek se traga. Istražni organi sporadično se oglašavaju, čime se stiče utisak kod građana da se njihove izjave koriste samo za pojedinačna politička delovanja“, navodi se u saopštenju.

Članovi GI SDP i dalje postavljaju pitanja ko su naručioci,a ko izvršioci ubistva Olivera Ivanovića,dodaje se u saopštenju.

GI SDP očekuje da će moći, makar kroz institucije, da zahteva da se nalogodavci i ubice pronađu, i izvedu pred lice pravde.


Tagovi: MitrovicaKosovoOliver IvanovićGI SDP

Povezane vesti
Najčitanije


20:29, 14.01.2020


Najnovije