11:34, 20.09.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

Haradinaj: Medijski spektakl sa dosijeima iz Haga šteti KosovuLider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj izrazio je zabrinutost zbog događaja u vezi sa dosijeima Specijalnog tužilaštva u Hagu, koji su navodno dospeli u ruke predstavnika Organizacije veterana nekadašnje OVK.

haradinaj-medijski-spektakl-sa-dosijeima-iz-haga-steti-kosovu

Foto: VOA

Haradinaj je u objavi na društvenoj mreži Facebook napisao da najnovija dešavanja kada je u pitanju ova tema podstiču medijsku raspravu i pritom ni malo ne pomažu Kosovu.

"Sa velikom zabrinutošću pratim zlonamerni spektakl u vezi sa dosijeima, koji nepravedno stvara utisak da Kosovo nije na strani pravde", napisao je Haradinaj.

Prema njegovim rečima, svako ko dođe u posed pomenute "osetljive" dokumentacije, treba odmah da je preda nadležnim institucijama, a ne da podstiče "nastavak medijskog spektakla koji šteti sprovođenju zakona".

"OVK i narod Kosova uvek su bili na strani pravde, istine i međunarodnog prava. Tako će i ostati “, dodaje se u Haradinajevoj objavina na Facebook-u.

Me shumë shqetësim po ndjek spektaklin dashakeq të Dosjeve - që po e krijon padrejtësisht përshtypjen se Kosova është...

Posted by Ramush Haradinaj on Sunday, September 20, 2020

Tagovi: Specijalni sudOVKHagRamuš Haradinaj

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije