13:27, 13.02.2020Izvor: Radio Kontakt plus

Jevtić čestitao Dan AškalijaMinistar za zajednice i povratak u kosovskoj vladi, Dalibor Jevtić, čestitao je Dan Aškalija pripadnicima ovog naroda.
 

jevtic-cestitao-dan-askalija

Foto: MZZP

“Poštovani pripadnici aškalijskog naroda, vaš narod je podjednako važan kao i svi narodi na Кosovu, pa će upravo zbog toga Ministarstvo za zajednice i povratak na čijem sam ja čelu iznalaziti načine da ravnopravno pomaže Aškalije kao i ostale nevećinske narode.

Кroz sprovođenje antidiskriminacionih politika, nastojaću da stvorimo povoljan ambijent za efikasno obezbeđivanje zaštite svih nevećinskih naroda od bilo kog vida diskriminacije. Ministarstvo za zajednice i povratak uvek će biti tu da pomogne u težnji da se stvori bolje i prosperitetnije okruženje, a najbolje razultate ćemo postići tako što ćemo uvažavati tuđe i drugačije, iskrenim suživotom i suštinskom tolerancijom, što definitivno doprinosi izgradnji mostova međusobnog poverenja.

Ostajemo posvećeni građenju bolje budućnosti i društvu jednakih šansi za sve narode na Кosovu”, navodi se u čestitki ministra Dalibora Jevtića. 


Tagovi: Dalibor JevtićMZZPAškalije

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije