11:15, 01.01.2021Izvor: Radio Kontakt Plus

Kosovska Mitrovica: Čelnici uputili paketiće novorođenčadimaTradicionalno, kao i svakog prvog dana nove godine, predsednik Privremenog organa opštine Кosovska Mitrovica Aleksandar Spirić, načelnik Кosovskomitrovičkog okruga Slavko Simić i gradonačelnik opštine Severna Mitrovica Milan Radojević, uputili su novogodišnje paketiće novorođenčadima koji se nalaze u porodilištu mitrovičkog Zdravstvenog centra.

kosovska-mitrovica-celnici-uputili-paketice-novorodencadima

Foto: mladiniksica.me/Ilustracija

Zbog pandemije COVID-19, neće ih lično uručiti, ali su pokloni za bebe i u ovoj Novoj 2021. godini, obezbeđeni.

Rukovodioci su uputili najiskrenije čestitke, mnogo zdravlja, sreće i blagostanja, uz želju da sve ovo brzo prođe i da se svi vratimo redovnim obavezama i zadacima.

"Mališanima želim miran i zdrav život ispunjen ljubavlju i srećom, ne samo ove 2021. godine, već i svakog trenutka njihovog života. Majkama brz oporavak, a mi smo tu za svaku vrstu pomoći“, naveo je predsednik Privremenog opštinskog organa, Aleksandar Spirić.

Dodaje da se borba nastavlja.

“Ne smemo posustati. Mi ćemo se i dalje hrabro, čvrsto i odlučno boriti protiv svih nedaća koje nas pritiskaju – zajedništvom, upornošću, jedinstvom i željom da ostanemo ovde gde su naši koreni", poručio je Spirić.

Inače, u Novoj 2021. godini, u Kosovskoj Mitrovici, još uvek nije rođena nijedna beba, ali se svakog trenutka očekuje dolazak jedne, izjavio je za ranije danas za Radio Kontakt Plus, vršilac dužnosti direktora Zdravstvenog centra Kosovska Mitrovica, dr Zlatan Elek.


Tagovi: Aleksandar SpirićSlavko SimićMitrovicaMilan Radojević

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije