14:28, 03.12.2019Izvor: Radio Kontakt Plus, Facebook

Kosovska Mitrovica dobila od Beograda na poklon kamion za čišćenje snegaSređen i potpuno funkcionalan kamion za čišćenje snega, krenuo je danas iz Beograda za Kosovsku Mitrovicu, kao poklon glavnog grada Srbije.

kosovska-mitrovica-dobila-od-beograda-na-poklon-kamion-za-ciscenje-snega

Foto: facebook.com/Goran.Vesic.zvanicna.stranica

Kosovska Mitrovica nema kamion za čišćenje snega i ovim potezom hoćemo da pomognemo svoj narodu na Kosovu i Metohiji, napisao je zamenik gradonačelnika Beograda - Goran Vesić, u objavi na svom nalogu na društvenoj mreži Facebook.

„Danas je na ulice Beograda izašlo 60 novih kamiona za čišćenje snega. Jedan od onih kamiona koje smo ranije koristili, potpuno repariran i sređen, otišao je kao poklon Beograda našim sestrama i braći u Kosovskoj Mitrovici, koji nažalost nemaju nijedan kamion za čišćenje snega! Ponosan sam jer Beograd pomaže naš narod na Kosovu i Metohiji,“ - stoji u objavi Vesića na Facebook-u.

Vesić dodaje, da je proteklih meseci poslato srpskim opštinama na Kosovu više komunalnih mašina, kako bi se obezbedila bolja usluga za građane.

„Beograd je glavni grad svih Srba ma gde na kugli zemaljskoj živeli i naša obaveza je da pomažemo naš narod. A nema mesta na kugli zemaljskoj gde su Srbi više ugroženi nego na Kosovu i Metohiji,“ - dodaje se u objavi Vesića.

Spirić: Veliku zahvalnost dugujemo Goranu Vesiću

Aleksandar Spirić, predsednik privremenog opštinskog organa, u saopštenju dostavljenom medijima zahvalio se na poklonu zameniku gradonačelnika Beograda, Goranu Vesiću.

„U ime svih građana Kosovske Mitrovice, u ime svih svojih saradnika i u svoje lično ime, želim da se zahvalim Goranu Vesiću, zameniku gradonačelnika grada Beograda, na poklonu koji nam je poslao. Kamion koji je u potpunosti sređen i repariran spreman je za rad na terenu i za olakšavanje rada putarima u teškim zimskim uslovima,“ - navodi se u saopštenju.

Kamion za čišćenje snega koristiće JKP "Standard", čime će se značajno unaprediti rad tog preduzeća, dodaje se u saopštenju.


Tagovi: Aleksandar SpirićBeograd

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije