21:52 | 07.12.2022 Izvor: Radio Kontakt Plus

Kosovska Mitrovica: Dve detonacije, pretpostavlja se da su bačene šok bombe, nema povređenih(Vest je ažurirana) Bar dve detonacije zabeležene su večeras u multietničkim delovima severne Kosovske Mitrovice. Nema štete, niti povređenih, pretpostavlja se da su bačene šok bombe, potvrđeno je za Radio Kontakt Plus iz Kosovske policije za region Sever. 

kosovska-mitrovica-dve-detonacije-nema-povredenih-niti-stete

Foto: Radio Kontakt Plus

"Jedna detonacija u Bošnjačkoj mahali, jedna u Mikronaselju. Ne radi se o ručnim bombama, već pretpostavljamo o šok bombama, one nemaju razarajuću moć. Nema štete, nema povređenih što je nabitnije", kazao je za Radio Kontakt Plus zamenik komandira Kosovske policije za region Sever, major Besim Hoti.

Dodao je da je istraga u toku. 

Kako izveštava KoSSev sa lica mesta, pripadnici Kosovske policije izašli su na teren, a na samoj raskrsnici u Bošnjačkoj mahali je i jedno vozilo karabinjera. 

Nekoliko desetina meštana takođe se okupilo, navodeći da ih je detonacija uznemirila. Više meštana je za KoSSev kazalo da je pirotehničko sredstvo bačeno iz vozila u pokretu koje se potom uputilo ka severnom delu grada, te da je pričinjena manja šteta na jednom parkiranom automobilu.


Foto: KoSSev
Tagovi: Sever KosovaMitrovica

Povezane vesti


NajčitanijeNajnovije