13:12, 26.10.2019Izvor: Radio Kontakt Plus

KP: Na severu Kosova krađe, tuča i saobraćajna nesrećaTokom prethodnog dana na severu Kosova,kosovska policija je zabeležila dva slučaja krađe u Severnoj Mitrovici i Zvečanu, fizički obračun i saobraćajnu nesreću u Leposaviću. Uhapšena su tri lica.

kp-na-severu-kosova-krade-tuca-i-saobracajna-nesreca

Radio Kontakt Plus

Jedno lice albanske nacionalnosti, uhapšeno je juče u ulici Knjaza Miloša u severnom delu Mitrovice zbog nasilnog upada u prostorije lokala iz koga je ukrao mobilni telefon, dva ručna sata i novac u vrednosti od 340 evra, saopštila je Kosovska policija.

Istoga dana, u popodnevnim satima u ulici Kralja Petra, slobode je lišen jedan Srbin,  zbog krađe torbe sa ličnim dokumentima i novcem, iz automobila lica bošnjačke nacionalnosti.

U Zvečanu je juče uhapšen državljanin Srbije bošnjačke nacionalnosti, osumnjičen da je 18. oktobra u ulici Prote Stojana, ukrao torbu u kojoj su se nalazila lična dokumenta, 6.000 dinara i 20 evra.

Odlukom nadležnog tužioca, ovim licima je određen pritvor.

Žena srpske nacionalnosti zadobila je juče lake telesne povrede, nakon što se sukobila u Kolašinskoj ulici sa drugom ženom takođe Srpkinjom. Povređenoj ženi je ukazana medicinska pomoć, nakon čega je puštena je kući. Istraga o motivima ove tuče je u toku, navode iz policije.

U selu Kajkovu, u opštini Leposavić juče je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je jedno lice zadobilo telesne povrede. Do nesreće je došlo kada je vozač kamiona, užičkih registarskih oznaka, izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo u kanal, potvrdio je Kontakt Plus radiju regionalni portparol Kosovske policije poručnik Branislav Radović. Ovaj slučaj istražuje Regionalna saobraćajna jedinica policije zaključio je Radović.


Tagovi: MitrovicaKosovska policijaKosovoHapšenjeLeposavićZvečan

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije