15:55, 21.02.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

KP otkrila maloletnika osumnjičenog za nanošenje teških telesnih povredaPripadnici Kosovske policije otkrili su danas maloletnog Albanca E.M. (2003), koji je prošle godine na glavnom ibarskom mostu u Severnoj Mitrovici, nožem napao maloletnog Srbina D.B. i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede.

kp-pronasla-maloletnika-osumnjicenog-za-nanosenje-teskih-telesnih-povreda

Radio Kontakt Plus

Regionalni portparol Kosovske policije, poručnik Branislav Radović, potvrdio je Kontakt Plus radiju, da je akcija izvedena zajedničkim operativnim radom direkcija Mitrovica Jug i Mitrovica Sever.

"Osumnjičeni maloletnik je saslušan u skladu sa Zakonom, priznao je krivično delo koje mu se stavlja na teret, a istome je podneta krivična prijava Osnovnog tužilaštva u Mitrovici u odeljenju za maloletnike“, kazao je Radović.

Napadu, koji se dogodio 1. septembra 2019. godine, prethodio je kraći verbalni sukob grupe srpskih mladića sa grupom Albanaca koji su prešli glavni most na Ibru iz pravca Južne Mitrovice. 

Nakon toga, mladići su se fizički sukobili u blizini perionice sa leve strane mosta.

Tom prilikom maloletni Srbin D.B. zadobio je povrede hladnim oružjem u predelu leve polovine grudnog koša i leve slabine, sa povredom krvnih sudova, nakon čega je operisan i zbrinut u mitrovičkoj bolnici.


Tagovi: MitrovicaIncidentKosovska policijaKosovo

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije