12:41, 27.10.2019Izvor: Radio Kontakt Plus

KP: Teška krađa u Žerovnici, podmetnuti požari u Kamenici i Zubinom PotokuU proteklih četrdeset osam sati zabeležena je teška krađa u Žerovnici u opštini Zvečan, i dva slučaja izazivanja opšte opasnosti u opštinama Kamenica i Zubin Potok, saopšteno je Kontakt Plus radiju iz Kosovske policije.

kp-teska-krada-u-zerovnici-podmetnuti-pozari-u-kamenici-i-zubinom-potoku

Radio Kontakt Plus

Teška krađa prijavljena je sinoć oko 22.30 časova u selu Žerovnica, u opštini Zvečan, saopštila je Kosovska policija. Prema rečima žalioca, nepoznate osobe su nasilno ušle kroz prozor u njegovu kuću, ukrale novac i pobegle u nepoznatom pravcu. Oštećeni Srbin, nije precizirao o kom iznosu je reč. Na lice mesta izašle su patrole policijske jedinice, a slučaj se nalazi u redovnoj istražnoj proceduri.

Tokom petka, u selu Jagnjenica u opštini Zubin Potok, prijavljen je požar. Nakon početke istrage od strane policije je saopšteno da su, za sada nepoznate osobe, zapalile žbunje. Usled širenja požara oštećeno je nekoliko osigurača na obližnjem transformatoru. Istraga je u toku, poručuju iz policije.

Istoga dana, u petak 25.oktobra u 19.10 časova, u selu Mešina, u opštini Kamenica, Srbin koji je bio pod dejstvom alkohola, zapalio je žbunje nakon čega se požar proširio na obližnju šumu, saopštila je policija. Nakon poziva policije, na lice mesta izašla je vatrogasna jedinica i sanirala požar. Slučaj se istražuje.

 


Tagovi: PožarKosovska policijaKosovoZvečanKrađaZubin PotokKosovska Kamenica

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije