13:37, 21.02.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

KP: U selu Varage ukraden alat u vrednosti od 4.000 evraU selu Donje Varage, u opštini Zubin Potok, prethodne noći došlo je do teške krađe u kojoj je ukraden alat u vrednosti od 4.000 evra.

kp-u-selu-varage-ukraden-alat-u-vrednosti-od-4000-evra

Radio Kontakt Plus

Regionalni portparol Kosovske policije poručnik Branislav Radović, izjavio je Kontakt Plus radiju da su tom prilikom obijene porodične kuće i pomoćni objekti Srba N.M. (1981) i R.M. (1979), koji su slučaj prijavili policijskoj stanici u Zubinom Potoku.

“Po prijavi slučaja, sinoć oko 22 časa, na lice mesta izašla je policijska patrola, izvršen je uviđaj, obavljen je razgovor sa žaliocima, a izvršena je i pretraga šire oblasti u potrazi za materijalnim dokazima i tragovima. Prilikom uviđaja je utvrđeno, da su nepoznata lica u objekte nasilno ušla obijanjem prozora podesnim alatom, a u objektima su ostali vidni tragovi premetačine”, kazao je Radović.

Prema nalogu dežurnog tužioca, slučaj je okarakterisan kao “Teška krađa”,a istraga, u kojoj se intenzivno traga za počiniocima ovog krivičnog dela, se nastavlja.
 


Tagovi: KrađaZubin Potok

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije