13:51, 06.11.2019Izvor: Radio Kontakt Plus / Mozzart Sport

LŠ: Zvezda protiv Totenhema, hoće li se istorija ponoviti?!Beogradski crveno-beli večeras na stadionu "Rajko Mitić" protiv popularnih “Pevaca” (direktan prenos od 21h na kanalima RTS 1 i Arena Sport 1) imaju šansu da pokažu da se čuda ne dešavaju svaki dan, već na svakih 365 dana.

ls-zvezda-protiv-totenhema-hoce-li-se-istorija-ponoviti

twitter.com/crvenazvezdafk

Da, desio se i taj 6. novembar 2018. godine, u Srbiji od pre 12 meseci poznat kao “Pavkovdan”, kada je Crvena zvezda zasijala najjače još od Tokija i osvajanja titule klupskog prvaka sveta.

I dobro je što se navijači srpskog šampiona pozivaju na simboliku i neverovatni igrokaz sudbine, koji najavljuje još jednu čarobnu noć na Rajku Mitiću 365 dana kasnije.

Sve gore nabrojano dokaz je da igrači Crvene zvezde nisu osuđeni na poraz pre večerašnjeg susreta sa Totenhemom, vicešampionom Evrope, tima koji je prošle sezone dostigao vrhunac moći.

Čuda se dešavaju

Crvena zvezda je pored Liverpula prošle sezone, savladala i Olimpijakos, igrala nerešeno sa Napolijem... Dakle, već se profilisala kao ozbiljan domaćin i stalni “čudotvorac”.

Kada bi kojim slučajem savladala Totenhem, Crvena zvezda bi i pored katastrofe u Londonu od pre dve nedelje bila legitiman kandidat za prolaz dalje. Zavisila bi samo od sebe.

"Ko ne zna za strah, taj ide napred!" Taj, u ovom slučaju, igra i na proleće u Evropi...

Neka se to večeras reši, neka ponovo bude “Pavkovdan”. Neka Zvezda sruši sva pravila i zakone.


Tagovi: Crvena Zvezda

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije