18:05, 21.09.2020Izvor: KoSSev

Mališani iz Drvarske uplatili preko 20.000 dinara za lečenje male AnikeMali humanitarci iz parka u Drvarskoj ulici u Kosovskoj Mitrovici danas su nakon petodnevne akcije uplatili novac za lečenje devojčice Anike Manić iz Gornjeg Milanovca koji su prikupili prodajom ručno izrađenih narukvica.

malisani-iz-drvarske-uplatili-preko-20000-dinara-za-lecenje-male-anike

Foto: Dušan Drobac

Pet dana zaredom, čim se probude pa sve dok ne odu na počinak, vredni, istrajni u svojoj nameri, mališani velikog srca prodavali su narukvice koje su izradili od raznobojnih gumica, a danas su svoj humani podvig priveli kraju.

Mališani su uspeli da za samo pet dana prikupe preko 20.000 dinara, a danas su taj novac uplatili na račun koji je predodređen za lečenje malene Anike koja boluje od spinalne muskulatorne atrofije.

Dok su nama poslednjih dana održali lekciju lepog ponašanja i humanosti, mališani iz parka danas su se ponovo vratili u ulogu đaka.

Danas su se po prvi put ove školske godine vratili u đačke klupe, vratili se školskim obavezama, knjigama, sveskama, novim lekcijama, a mi im želimo da i u tom segmentu života ostvaruju nabolje rezultate.


Tagovi: Humanitarna pomocMitrovica

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije