10:09, 16.09.2019Izvor: Radio Kontakt plus

Mališani OFK Dif prisustvuju meču Partizan - AZ AlkmarOFK “Dif” iz Kosovske Mitrovice dobio je poziv fudbalskog kluba “Partizan”, u kojem se navodi da se članovima mitrovičkog kluba pruža mogućnost da sa tribina stadiona “JNA” bodre beogradske crno-bele, na meču Lige Evrope protiv holandskog AZ Alkmara.

malisani-ofk-dif-prisustvuju-mecu-partizan-az-alkmar

Foto: uefa.com

Pored članova OFK “Dif”, mogućnost da gledaju meč Partizan - AZ Alkmar imaju i đaci OŠ “Sveti Sava”, OŠ “Branko Radičević” i OŠ “Vuk Karadzić”.

Ovim putem pozivaju se svi zainteresovani mališani da se jave porukom na zvaničnu Facebook i Instagram stranicu “OFK” Dif. Prijava je do sutra (utorak) u 20h.

Mališani koji su se prijavili, sa sobom trebaju poneti zdravstvenu knjižicu (ulaz na stadion) i overen izvod sa slikom (prelaz Jarinje).

Prevoz, karte za meč, hrana i napici su obezbeđeni od strane mitrovičkog kluba - besplatni su.

Polazak je predviđen u četvrtak, 19. septembra, u 11h, sa autobuske stanice u Severnoj Mitrovici.

Ažurirana vest

Fudbalski klub "Rudar" iz Mitrovice, takođe je od FK "Partizan" dobio poziv u kojem se navodi, da mališani mitrovičkog kluba imaju mogućnost da bodre beogradske crno-bele na meču Lige Evrope.

Iz Rudara kažu da su "prevoz do Beograda i nazad, kao i karte za ovu utakmicu potpuno besplatni".

Svi zainteresovani, starosti od 7 do 14 godina, mogu se javiti porukom na Facebook stranici FK "Rudar" i prijaviti do večeras u 21h.


Tagovi:

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije