12:45, 05.09.2019Izvor: Radio Kontakt Plus

Mitrovica: Dve osobe povređene u tuči u lokalnoj pivniciU tuči koja se  dogodila u sredu, u ranim jutarnjim satima, u lokalnoj pivnici u Severnoj Mitrovici, dva lica su povređena, od kojih jedno teže, potvrdio je za Radio Kontakt Plus portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.

mitrovica-dve-osobe-povredene-u-tuci-u-lokalnoj-pivnici

Radio Kontakt Plus

Povređeni O.M. (1991.) zadržan je na hirurškom odeljenju zbog teških telesnih povreda zadobijenih u predelu lica i glave, rekao je Radović. 

Lice sa inicijalima M.N. (1997.) zadobilo je manju posekotinu na glavi, što je okarakterisano kao lakša telesna povreda.

U tuči su učestvovala još dva lica, M.V. (1992.) i P.M. (1991.) kojima je, zajedno sa M.N. (1997.) određena mera zadržavanja od 24h u policijskoj stanici Leposavić.

Svi učesnici tuče su Srbi i svi su iz Kosovske Mitrovice. 

“Lica koja su učestvovala u tuči privedena su u policijsku stanicu, i bili su pozitivni na alko-test. Kontaktiran je nadležni tužilac, koji je slučaj okarakterisao kao krivično delo učestvovanje u tuči,” - naveo je Radović. 

On je rekao da je stanica policije u Mitrovici 4. septembra, oko 01:05h, dobila prijavu iz KBC Kosovska Mitrovica da su primljena dva lica sa povredama zadobijenim u tuči.

Istraga o ovom slučaju je u toku.


Tagovi: Mitrovica

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije