17:03, 25.09.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

Mitrovica: Na raspravi o budžetu za narednu godinu građani izneli nekoliko zanimljivih predlogaNa današnjoj javnoj raspravi o usvajanju budžeta Severne Mitrovice za narednu godinu, diskutovalo se između ostalog o rekonstrukciji fasada zgrada, izmeštanju sportskih igrališta iz centra grada i pronalaženju rešenja za vlasnike lokala čiji su objekti nedavno srušeni usled radova na uređenju grada.

mitrovica-na-raspravi-o-budzetu-za-narednu-godinu-gradani-izneli-nekoliko-zanimljivih-predloga

Foto: Opština Severna Mitrovica

Raspravom su predsedavali glavna izvršna službenica opštinske administracije Adrijana Hodžić i vršilac dužnosti gradonačelnika Severne Mitrovice Aleksandar Spirić.

Rasprava je bila otvorena za javnost, a građani koji su prisustvovali diskusiji izneli su predloge, mišljenja i rešenja za neke od glavnih problema u gradu.

Osim gorenavedenih tema, raspravljalo se i o predlogu o izgradnji trafostanice u Kolašinskoj ulici, radu sigurne kuće u Zubinom Potoku, asfaltiranju ulica i radova u ulici Kralja Petra I.

Foto: Opština Severna Mitrovica

Rukovodstvo opštine obećalo je da će u skladu sa budžetom pokušati da svaki iole prihvatljiv i javnosti koristan predlog bude usvojen i realizovan.

Javna rasprava je održana u prostorijama Mitrovačkog dvora.


Tagovi: Adrijana HodžićAleksandar SpirićKosovoMitrovica

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije