12:21, 10.10.2019Izvor: Radio Kontakt Plus

Mitrovica: Oružana pljačka u Bošnjačkoj mahaliOružana pljačka dogodila se juče u naselju Bošnjačka mahala, u Severnoj Mitrovici potvrdio je u izjavi Kontakt Plus radiju portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.

mitrovica-oruzana-pljacka-u-bosnjackoj-mahali

Radio Kontakt Plus

Prema njegovim rečima, baza Kosovske policije sinoć oko 19:30h, primila je poziv da se u ulici Luja Braja nalazi ženska osoba, koja želi da prijavi teško krivično delo.

“Sektorska patrola izašla je na lice mesta i zatekla Bošnjakinju, sa inicijalima B.R. (1949). Ona im je tom prilikom ispričala da su u njenu kuću, tog dana oko 11:30h, ušla dva nepoznata mladića koja su je prvo vezala, a zatim uz pretnju po život i zastrašivanje pištoljem, izvršila premetačinu kuće. Tom prilikom,oni su pronašli i oduzeli joj 3.000 evra i fiksni telefon”, - kazao je Radović.

On je dodao, da je na lice mesta izašla istražna policijska jedinica, a žrtva je prebačena u Kliničko-bolnički centar u Severnoj Mitrovici, gde su joj konstatovane lake telesne povrede u predelu glave.

“Dežurni tužilac ovo delo kvalifikovao je kao “razbojništvo“ i naložio da slučaj ide dalje u redovnu proceduru”, - zaključio je Radović.

Intenzivna istraga i potraga za počiniocima ovog krivičnog dela je u toku.


Tagovi: Kosovska policijaPljačkaBošnjačka mahala

Povezane vesti
Najčitanije


20:29, 14.01.2020


Najnovije