16:06, 15.02.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

Mitrovica: Proglašeni najbolji sportisti za 2019. godinuUstanova za sport, omladinu i specijalizovane usluge, dodelila je nagrade najuspešnijim sportistima u 2019. godini.

mitrovica-proglaseni-najbolji-sportisti-za-2019-godinu

Radio Kontakt Plus

Na svečanosti održanoj u Mitrovačkom dvoru, za najbolju mladu sportiskinju proglašena je Magdalena Luković, članica kik-boks kluba “Kosovska Mitrovica”. Za najboljeg mladog sportistu proglašen je Đorđe Stevanović, član atletskog kluba “Trepča”.

Titulu najboljeg ženskog kluba poneo je odbojkaški klub “Kosovska Mitrovica”, dok je za najbolju mušku sekciju u prethodnoj godini proglašen FK “Trepča”.

Pehar za najbolju sportiskinju pripao je Nataliji Savić - Čupki, članici kik-boks kluba “028”.

“Nisam očekivala da ću baš ja dobiti nagradu, ali sam ponosna na sebe i svoj grad. Želim da se zahvalim svima koji stoje iza mene, prvenstveno mom klubu i treneru Marku Božoviću, porodici i prijateljima koji mi pružaju nesebičnu podršku i koji su tu uvek za mene,” - kazala je Čupka.

Najbolji sportista našeg grada u prethodnoj godini je Aleksandar Vukosavljević - Mlata, iz “MMA kluba Kosovska Mitrovica”.

“Želim da se zahvalim porodici, prijateljima, devojci i ostalima na podršci, jer bez njih ovo ne bi bilo moguće. Oni su svakodnevna motivacija, koja je veoma bitna za moju karijeru. Nagrada je veliki podstrek i trofej, ali nadam se da će u ovoj godini biti mnogo bolje i da ćemo se vraćati kući sa još više trofeja. Ovim putem bih pozvao sve naše sugrađane da dođu da vežbaju, da se bave sportom, jer u zdravom telu je zdrav duh,” - kazao je Vukosavljević.

Plaketu za promociju sporta u Kosovskoj Mitrovici, dobio je Siniša Stojanović iz sportske redakcije TV Most.

Nagrada za rekreativni sport otišla je u ruke Zorana Vukadinovića, a nagradu za sportske uspehe i razvoj sporta pripala je Milunu Milenkoviću - Lunetu.

Nagrade za životna dela dobili su Srboljub Antić i Alojz Slavko Čebašek.

Plaketa za razvoj sporta u našem gradu pripala je Aleksandru Spiriću, predsedniku Privremenog opštinskog organa.Tagovi:

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije