14:31, 10.07.2020Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Nagrade za najbolje đake povodom Dana opštine ZvečanPovodom predstojećeg Petrovdana, Dana opštine Zvečan, šestoro najboljih đaka na području ove opštine, nagrađeno je danas prigodnim nagradama.

nagrade-za-najbolje-dake-povodom-dana-opstine-zvecan

Foto: Radio Kosovska Mitrovica

Zahvalnice i novčanu nagradu učenicima je uručila Ljiljana Aksentijević, nečelnica Odeljenja društvenih delatnosti u ovoj opštini, i tom prilikom im poželela puno uspeha u daljem školovanju.

„Budite jako vredni i dobri kao što ste bili dosad i želim vam da i u budućnosti, budete dobri predstavnici vaših škola, naše opštine i države Srbije“, rekla je Aksentijević.

Od ukupno šest nagrada, pet je uručeno đacima generacije u protekloj školskoj godini, a dodeljena je i jedna specijalna nagrada za postignute rezultate na međunarodnim muzičkim manifestacijama.

“Veoma sam zadovoljan postignutim rezultatima i time što sam đak generacije. Svoje školovanje nastaviću u Gimnaziji u Novom Sadu, i nadam se da ću i tamo uspeti da postignem rezultate kakve sam ovde postigao“, kaže Rastko Todorović, najbolji đak među osmacima OŠ „Vuk Karadžić“.

Nikola Bojanić bio je najbolji đak završne godine u Srednjoj tehničkoj školi u Zvečanu. Kaže, školovanje će nastaviti ovde.

„Prelep je osećaj završiti školu u Zvečanu. Puno novih iskustava, a trenutno, upisao sam za tehnologa u Kosovskoj Mitrovici i nadam se da ću kao i u Zvečanu, ređati uspehe“, kaže Bojanić.

Opština Zvečan ove godine obeležava 29 godina postojanja, ali zbog pogoršanja epidemiološke situacije, program obeležavanja Dana opštine je otkazan.Tagovi: ZvečanObrazovanjeŠkola

Povezane vesti
Najčitanije


11:57, 28.07.2020


Najnovije