13:48, 10.09.2019Izvor: Radio Kontakt Plus

Nevena Božović Ivanović gost Evropske kuće u MitroviciMitrovčanka Nevena Božović Ivanović, pop pevačica i predstavnica Srbije na poslednjem održanom takmičenju “Pesma Evrovizije”, biće u četvrtak, 12. septembra, od 13h, gost Evropske kuće u Severnoj Mitrovici.

nevena-bozovic-ivanovic-gost-evropske-kuce-u-mitrovici

Foto: Evropska kuća

U sklopu “Inspirativnih razgovora”, prema rečima organizatora, zainteresovani će biti u prilici da saznaju ko su muzičari iz Mitrovice, koji su osim Nevene bili učesnici Evrovizije.

Nevena Božović Ivanović (1994) srpska je pop pevačica. Predstavljala je Srbiju na Dečjoj pesmi Evrovizije 2007. u Roterdamu sa pesmom “Piši mi” i osvojila treće mesto.

Godine 2013. takmičila se u drugoj sezoni talent-šoua “Prvi glas Srbije”, gde je osvojila 2. mesto, a potom je sa preostale dve superfinalistkinje, Mirnom Radulović i Sarom Jovanović oformila bend “Moje tri”.

Pobedile su na Beosongu 2013. sa pesmom “Ljubav je svuda”, te su predstavljale Srbiju na Pesmi Evrovizije 2013. u Malmeu.

Time je Nevena postala prva učesnica koja se takmičila na Pesmi Evrovizije nakon učešća na Dečjoj pesmi Evrovizije.

“Moje tri” su osvojile 11. mesto na prvoj polufinalnoj večeri i nisu ušle u finale, a odmah nakon toga grupa se raspala.

Kao solista, Nevena je sa pesmom “Kruna” pobedila na Beoviziji 2019. i ponovo je predstavljala Srbiju na ovom takmičenju, 2019. u Tel Avivu, gde je završila na 18. mestu.


Tagovi:

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije