21:03, 25.08.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

Nova masovna tuča u Mitrovici: Pet lica privedeno, suspendovano pet policajacaZbog još jedne masovne tuče na šetalištu u Mitrovici, danas je privedeno pet osoba, od kojih su četiri zadobile lakše telesne povrede. Takođe, pet policajaca je suspendovano na 72 sata zbog nesavesnog reagovanja i nepostupanja po ovlašćenjima.

nova-masovna-tuca-u-mitrovici-pet-lica-privedeno-suspendovano-pet-policajaca

Radio Kontakt Plus

Portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović, potvrdio je za Kontakt Plus da je danas oko 12:50 došlo do još jedne masovne tuče u ulici Kralja Petra I,  na šetalištu, u bašti kafića „Soprano“.

Pet muškaraca je osumnjičeno za učešće u tuči – N. B. (1979), N. B. (1986), A. B. (1993), A. B. (1997) i M. B.

Prema Radovićevim rečima, policija je privela pet osumnjičenih lica, od kojih su četiri odvedena u ZC Kosovska Mitrovica, gde je utvrđeno da su zadobili lake telesne povrede.

Policijski portparol je dodao da je kontaktiran je tužilac koji je od osumnjičenih zatražio pisane izjave, a slučaj je registrovan kao nanošenje lakih telesnih povreda i ide u redovnu proceduru.

Radović je rekao i da je odlukom direktora Regionalne direkcije Sever, Nenada Đurića, pet policajaca suspendovano na 72 sata zbog nesavesnog reagovanja i nepostupanja po ovlašćenjima u sprečavanju narušavanja javnog reda i mira i protiv njih će biti pokrenut prekršajni postupak. 

Ovo je četvrta masovna tuča na šetalištu u centru Kosovske Mitrovice ovog meseca. 


Tagovi: Kosovska policijaIncidentMitrovica

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije