16:11, 26.01.2021Izvor: Radio Kontakt Plus

Odbor za pomoć KiM: Svetosavski paketići za decu predškolskog i školskog uzrasta u OsojanuSvetosavski paketići, koje je obezbedio Odbor za pomoć Kosovu i Metohiji, biće podeljeni sutra, na dan "Svetog Save", deci predškolskog i školskog uzrasta Osnovne škole “Radoš Tošić” u Osojanu u opštini Istok.

odbor-za-pomoc-kim-svetosavski-paketici-za-decu-predskolskog-i-skolskog-uzrasta-u-osojanu

Foto: Odbor za pomoć KiM

Paketići će biti uručeni preko Privremenog organa opštine Istok, saopšteno je iz Odbora za pomoć KiM.

Poklone za mališane u Metohiji, prikupili su njihovi vršnjaci iz 81. osnovne i srednje škole sa teritorije Republike Srpske.

“Ovim putem čestitamo svoj svetosavskoj deci i omladini, njihovim nastavnicima i profesorima, kao i monaštvu i sveštenstvu ovaj veliki školski praznik. Nastavimo put Svetosavlja kroz naredna pokolenja i vekove, jer smo to dužni precima, ali još više onima koji dolaze”, naveo je u čestitki predsednik Odbora za pomoć KiM, Milorad Arlov.

Posebnu čestitku uputio je članovima Udruženja roditelja dece sa poteškoćama u razvoju "Podrži me” iz Кosovske Mitrovice, kao i rukovodstvu, izražavajući nadu da će naredne godine školsku slavu dočekati u novom završenom Dnevnom centru “Podrži me – 9. januar”.

Ujedno je uputio i čestitku povodom rođenja Radoša Jankovića - prve bebe u povratničkom selu Blagača kod Đurakovca nakon više od dve decenije.


Tagovi: DonacijaMilorad ArlovOsojane

Povezane vesti
Najčitanije


16:03, 05.03.2021

22:32, 01.03.2021


Najnovije