18:54 | 12.07.2022 Izvor: Radio Kontakt Plus

Petković sutra u poseti KiMDirektor Кancelarije za Кosovo i Metohiju, Petar Petković, boraviće sutra, 13. jula na Кosovu i Metohiji.  

petkovic-sutra-u-poseti-kim

Kontakt Plus radio

Kako je najavljeno iz Kancelarije za KiM, Petković će se u selu Gornje Кusce, u opštini Gnjilane, u 14.00 časova, družiti i razgovarati sa stanovnicima Кosovskog Pomoravlja.

Potom će, u Leposavskom Polju, u opštini Leposavić, porodici Vukojević uručiti ključeve nove kuće, koja je izgrađena sredstvima Кancelarije za Кosovo i Metohiju.

U 17.30 sati, u selu Кutnje, Petković će obići porodicu Trbojević, koja je prema poslednjem konkursu Кancelarije za КiM za osnaživanje prerađivačkih delatnosti, dobila opremu za proizvodnju integralnog hleba, peciva i kolača od heljdinog brašna.

Podsetimo, prištinske institucije zabranile su danas direktoru Kancelarije za KiM, Petru Petkoviću da poseti Kosovo. On je, kako je saopšteno ranije danas iz Kancelarije za KiM, vraćen sa prelaza Končulj iako je, kako se tvrdi, posetu uredno najavio. U ranijem saopštenju je navedeno da su mu međunarodni zvaničnici kazali da je u pitanju tehnička greška.
Tagovi: GnjilaneLeposavićPetar Petković

Povezane vesti


Najčitanije


21:47 | 24.05.2023


Najnovije