21:59, 30.07.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

Policija u Đakovici otkrila laboratoriju za uzgajanje kanabisaU Đakovici je danas otkrivena laboratorija za uzgajanje kanabisa, saopšteno je iz Kosovske policije.

policija-u-dakovici-otkrila-laboratorija-za-uzgajanje-kanabisa

KP

Kosovska policija, odnosno Direkcija za istragu trgovine narkoticima-Đakovica, izvršila je danas pretres kuće za koju se sumnjalo da je korišćena za uzgajanje kanabisa.

Tokom pretresa, u podrumu je otkrivena laboratorija sa ventilacijom, posebnim svetlima i drugom opremom koja služi za uzgoj biljke kanabis, navodi se u saopštenju

U okviru akcije, zaplenjeno je četrnaest saksija sa biljkama (za koje se pretpostavlja da su kanabis sativa), 11 biljaka u procesu sušenja (pronađenih na tavanu), za koje se takođe sumnja da su kanabis sativa, 4 boce (1,5 i 2 l) napunjene tečnošću za koju se sumnja da je ulje kanabisa, 2 plastenika za uzgoj biljaka, 2 regulatora napona zajedno sa lampama, 2 osveživača vazduha, jedan ventilator, jedan termometar za merenje temperature i 6 metaka nepoznatog kalibra.

Tužilac Osnovnog tužilaštva u Đakovici izašao je na lice mesta i naložio pokretanje postupka za „uzgajanje hašiša, biljke koke ili konoplje” i „ilegalno posedovanje oružja“.Tagovi: NarkoticiĐakovicaKosovska policija

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije